Απαίτηση Εγγραφής στο Μητρώο του ΕΚΑΠΤΥ

logo QIQ 02Αγαπητοί Συνεργάτες / Συνεργάτιδες

Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ (ΦΕΚ 3054/Β’/18-11-2012) από τον Οργανισμό αποζημιώνονται τα ιατροτεχνολογικά είδη εφόσον έχουν καταχωρηθεί στο ΕΚΑΠΤΥ. Σε συνέχεια λοιπόν της ανακοίνωσης του ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να κάνετε εγγραφή στο Μητρώο Ιατροτεχνολογικών του ΕΚΑΠΤΥ, γιατί σε αντίθετη περίπτωση το ταμείο ΔΕΝ θα αναγνωρίζει την παροχή προς τον ασφαλισμένο.

Η διαδικασία που απαιτείται για την εγγραφή είναι σχετικά απλή. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα https://registry.ekapty.gr/ και στο σημείο που λέει «Είσοδος Μελών», κάνετε κλικ στο «εγγραφή τώρα». Στην συνέχεια συμπληρώνεται τα στοιχεία σας αναλόγως και στο τέλος της διαδικασίας αυτής θα σας αποσταλεί e-mail το οποίο θα αναγράφει τι έγγραφα πρέπει να αποστείλετε στον Φορέα (ΕΚΑΠΤΥ). Μετά την αποστολή των εγγράφων αυτών και τoν έλεγχό τους από το ΕΚΑΠΤΥ, σας αποστέλλει ενημερωτικό e-mail, για να μπείτε με το username  και το password που έχετε δώσει στην αρχή της διαδικασίας, ως μέλος στο Μητρώο και να ανεβάσετε τα προϊόντα σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, σχετικά με την διαδικασία και τις απαιτήσεις, είμαστε πάντα κοντά σας.

 Ψαρομμάτης Γιώργος                                                                                                  Επικεφαλής Σύμβουλος  Ποιότητας